8 timmars flyg känns ganska kort. En middag, lite film, sova, frukost och framme. Inte den jobbigaste flight vi haft precis.

Nu sitter vi på Beijings flygplats och väntar på Erik. Honom hade vi tänkt välkomna med banderoller ballonger men tyvärr ligger den fina banderollen i Marcus bagage som råkar vara kvar i Göteborg. Bagagelappen hade tydligen ramlat av så väskan skickades aldrig iväg. Man blir ändå ganska imponerad över hur snabbt man kan få besked. Efter några frågor om väskans utseende frågade hon om det fanns paraply och en dressmanjacka i den och javisst, det var Mackans väska.

Vi misströstar inte, nu kan Marcus shoppa kläder för försäkringspengarna och väskan kommer säkert fram om någon dag.

Erik får välkomnas med ballonger, hoppas han känner sig omtyckt och efterlängtad ändå 🙂